joi, 5 aprilie 2018

Joc Prepelix Pano

Joc nou sau vechi?JOC PREPELIX PANO 

Va mai amintiti jocul acela cu prepelite de pe calculator? In care trebuia sa fugaresti prepelite pe ecran si sa le impusti? Joc copii sau pentru adulti? Eu cred ca e un joc pentru orice copil copil, sau copil adult J care are de petrecut timp liber intr-un mod relaxant si amuzant. Ei bine, acum exista si varianta de joc mobil, asa ca nu trebuie sa te mai chinui cu mouse-ul ca pe vremuri.
Iar in varianta asta, la 360grade, e muuult mai amuzant, prepelitele se misca destul de repede, insa odata ce ai invatat cum sa tragi, si anume trebuie sa mentii tinta pe prepelita cateva secunde, punctajul merge doar in sus, si vei vrea sa te autodepasesti in fiecare zi. Pe mine jocul asta ma destreseaza maxim, ma joc mai ales cand o adorm pe fiica-mea, ca sa nu ma adoarma ea pe mine. Si dupa jumatate de ora de joc, dorm ca un bebelus, sau mai degraba ca taticul bebelusului. Primesti 10 p pentru fiecare prepelita care zboaara, iar 25 de puncte pentru fiecare prepelita care alearga sau prepelite ascunse, care mai de care, in locuri greu de observat. E la fel, daca nu mai intrigant si interesant ca in copilarie, doar ca acum sunt mult mai usor de impuscat. Plus ca exista si varianta VR, noroc ca nu am ochelari VR, altfel uitam de mancare si curatenie in casa. Tot folosind pistolul poti intra in meniu, sa setezi viteza camerei, sa vezi panoul de high-score si tot asa, iar varianta full iti aduce si alte obiecte de impuscat, care cresc punctajul si iti asigura un loc in topul jucatorilor.
Asa ca daca ai chef sa te distrezi, poti sa descarci varianta demo din PlayStore si garantat timpul liber va trece mai usor. Atentie, daca ai copii prin preajma, iti recomand mai multe telefoane cu aplicatia instalata, si asa veti putea concura pentru un loc in clasament cu toata familia. Poti sa implici si bunicii, daca sunt tehnologizati J Jocul promite sa fie mai relaxant decat crosetatul sau integramele!
Acest articol a fost scris pentru Spring Super Blog 2018!

Niciun comentariu: